Saturday, August 18, 2018

De voorbereidingen voor ons 4de Geefplein draaien op volle toeren!

Geefplein 2018 zal er grotendeels hetzelfde uitzien als de 3 voorgaande edities. Ah ja, want waarom zou je iets veranderen wat zoveel succes heeft. We gaan dus weer voor een fijne, gezellige dag vol met geven en nemen, plezier maken, leuke verhalen, goed gevoel-episodes ... kortom een dagje om nooit te vergeten.

De spelregels blijven dezelfde:
  • alle bruikbare spulletjes, in goede staat en makkelijk hanteerbaar zijn welkom. Huisraad, kleding, speelgoed, decoratie, boeken, multimedia, gereedschappen, ...
  • voor grote stukken is er weer de Geefpleinlijn. Hoe doe je dat? Maak een foto van je kast, bed, zetel of ander groot of niet te tillen stuk, schrijf er je contactgegevens op (telefoonnummer/e-mail) en hang de foto aan de Geefpleinlijn. Met een beetje geluk krijg je nog tijdens het Geefplein een telefoontje van een geïnteresseerde die je er een groot plezier mee doet
  • op het Geefplein kies je uiteraard zelf wat je kan gebruiken en wat je meeneemt, hou er wel rekening mee dat het de bedoeling is elkaar te helpen, het is niet de bedoeling om op het Geefplein je voorraad voor de rommelmarkt aan te vullen. Als medewerkers merken dat er misbruik gemaakt wordt van mogen zij de persoon in kwestie daarop aanspreken.
  • elke Geefpleinmedewerker is een vrijwilliger en is 100% geëngageerd. We verwachten van de bezoekers dat onze vrijwilligers met het nodige respect behandeld worden. Wees vriendelijk en beleefd dan staan onze medewerkers volledig tot uw beschikking.
  • heb je echt nog heel veel gezien dat je graag meeneemt, kom dan tegen het einde van het Geefplein terug en sla je slag. Spulletjes die niet meegenomen worden door de bezoekers gaan na het Geefplein naar de Kringloopwinkel.
  • WanneerWatWaarHoe?






No comments:

Post a Comment